Hva får du som medlem av Virke?

Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett, har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer. Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer, og med våre skreddersydde rapporter får du informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene. Vi kjemper også for at din virksomhet får gjennomslag for dine interesser når fremtidens arbeidsliv formes.

Har du spørsmål om medlemskapet?

Vil du vite mer om medlemskapet og hvilken rabatt du kan få? Trond hjelper deg.

Bli medlem i Virke

Registrer virksomheten din her

Allerede medlem? Logg inn

Dette er inkludert i medlemskapet

 • Rådgivningstelefonen

  Har du spørsmål knyttet til tariff og lønn, eller små og store utfordringer innen forretningsjuridiske og arbeidsrettslige områder? Våre rådgivere og advokater hjelper deg med det aller meste, innenfor medlemskapets rammer. 

  Få svar hos rådgivningstelefonen

 • Et av Norges ledende advokatmiljøer

  Våre advokater jobber tett på medlemmene og har god bransjekunnskap og erfaring fra private advokatfirmaer, domstolene og departementer. Som medlem får du noen tjenester gratis, mens du får sterkt rabatterte priser på andre. 

  Juridiske tjenester

 • Analyse og bransjeutvikling

  Virke leverer analyser, indekser og innsikt innen et bredt spekter av bransjer. Vi utvikler skreddersydde rapporter som sammenfaller med dine behov og som gir deg den informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene. 

 • Virke Forsikring

  Som Virke-medlem får du tilgang til skreddersydde forsikringer og profesjonell rådgiving fra våre forsikringseksperter. I Virke Forsikring får du samlet alle forsikringene på ett sted med enkel og god oversikt i kundeportalen.
 • Fordelsavtaler og rabatter

  Fordelsavtaler

  Medlemmer kan velge i en bredde av fordelsavtaler som kan gi besparelser opp til 40 % for virksomheten.

  Rabatter

Illustrasjon med to medarbeidere som snakker om økonomi

Hva koster det å bli medlem?

Prisen for å være medlem i Virke beregnes ut fra virksomhetens totale lønnsutbetaling. Finn prisen for din virksomhet med vår priskalkulator her